ÇELİKHANLI YETKİLİLERDEN BAŞKANIMIZA ZİYARET

24.8.2022

Çelikhan Kaymakamı Abdullah Aslantürk ile Çelikhan Belediye Başkanı Mustafa Bulut, Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Çelikhan Kaymakamı Abdullah Aslantürk ile Çelikhan Belediye Başkanı Mustafa Bulut, Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç'ı makamında ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, "Çelikhan Kaymakamı Sayın Abdullah Arslantürk ve Çelikhan Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Bulut ile ilçemizin sorunları ile talep ve ihtiyaçlarını istişare ettik. Nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eder, çalışmalarında muvaffakiyetler dilerim" şeklinde konuştu.

Çelikhanlı yetkililer ise misafirperverliğinden ötürü Başkanımıza teşekkür etti.