BULVARIN GÜNEY KESMİNDE SU KESİNTİSİ

23.8.2022

Belediyemiz, Sıratut Mahallesi'nde gerçekleştirilen altyapı çalışmalarından dolayı Atatürk Bulvarı'nın güney kısmında yer alan 14 mahallede su kesintisinin yaşanacağını duyurdu.

Belediyemiz, Sıratut Mahallesi'nde gerçekleştirilen altyapı yenileme çalışmalarından kaynaklanan su kesintisi uyarısında bulundu.

ASKİM ekiplerimiz tarafından Sıratut Mahallesi'nde gerçekleştirilen şehir içme suyu ana şebeke yenileme çalışmalarından dolayı 24 Ağustos Çarşamba günü sabah 08.00 ila akşam 20.00 saatleri arasında Atatürk Bulvarının güney kısmında yer alan Eskisaray, Ulucami, Hocaömer, Mara, Musalla, Varlık, Kapcamii, Yenipınar, Sıratut, Bahçelievler, İmamağa, Bahçecik, Alitaşı ve Yunus Emre mahallerine su verilemeyeceğini duyuran yetkililerimiz, vatandaşlardan gerekli tedbirleri almalarını istedi.