"BU ŞEHİR İÇİN ÇALIŞMAK BİZİ ASLA YORMAZ"

31.7.2022

Her fırsatta halkla iç içe olan Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, çarşı esnafını ziyaret ederek sorun ve isteklerini dinledi.

Halkla iç içe olmaya büyük özen gösteren ve bu anlamda şehri karış karış gezen Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, bu kez de şehrin en işlek noktalarından olan Atatürk Bulvarı ile Atatürk Caddesindeki esnafları ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinledi.

Bulvar üzerinde ve cadde de bulunan tüm işyerlerine tek tek girerek burada esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Başkanımız, Adıyaman Belediyesi tarafından yapılan çalışmalar hakkında bilgi verip, vatandaşların görüşlerini aldı.

Ziyaret sonunda yaptığı değerlendirmede, Adıyaman için mesai mefhumu gözetmeksizin çalıştıklarını ve bundan dolayı hiç yorulmadıklarını sözlerine ekleyen Başkanımız, "Yaptığımız her işte vatandaşımızın memnuniyetini almak bizim için çok önemli. Bunun için her fırsatta hemşerilerimizle bir araya gelmeye çalışıyoruz. Amacımız halkımızın istek ve şikayetlerini dinlemek ve yapabileceklerimizi en hızlı şekilde yapmaktır" diye konuştu.

Vatandaşlar ise Başkanımıza, yapılan ve projelendirilen hizmetlerden dolayı teşekkür etti.