BEYAZAY DERNEĞİ'NDEN, BAŞKANIMIZA ZİYARET

28.6.2022

Çeşitli programlara katılmak amacıyla Adıyaman'a gelen Beyazay Derneği yöneticileri, Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç'ı makamında ziyaret etti.

Beyazay Derneği Adıyaman Şubesinin açılış programına katılmak ve bu vesileyle çeşitli ziyaretlerde bulunmak amacıyla Adıyaman'a gelen 22. ve 23. Dönem AK Parti Milletvekili ve Beyazay Derneği Genel Başkanı Lokman Ayva ile beraberindeki heyet, Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Beyazay Derneği Adıyaman eski Şube Başkanı Ayla Pektaş, Beyazay Derneği Adıyaman Şube Başkanı Ümmü Gülsüm Öncel Ateş ile Beyazay Derneği Adıyaman Şube yönetiminin de hazır bulunduğu ziyarette bir açıklama yapan Beyazay Derneği Genel Başkanı Ayva, Adıyaman'da gerçekleştirecekleri programlar ve çalışmalar hakkında Başkanımıza bilgi verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç ise Beyazay Derneği yöneticilerini aktif çalışmalarından dolayı takdir etti.