BAŞKANIMIZDAN, YANGINZEDE AİLEYE ZİYARET

28.6.2022

Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, evlerinde çıkan yangından dolayı zarar gören aileyi ziyaret ederek, geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, Turgut Reis Mahallesi'nde oturan ve evlerinde çıkan yangından dolayı mağdur olan aileye geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Yabancı uyruklu aileye ait evde geçtiğimiz hafta sonu meydana gelen ve kısa süre içerisinde büyüyen yangında evi ve aracı zarar gören aileyi ziyaret eden Başkanımız, aile bireyleriyle görüşerek geçmiş olsun dileklerini iletip, incelemelerde bulundu.

Aile sakinleri de kendilerine geçmiş olsun dileğinde bulunan Belediye Başkanımıza ve yangına kısa süre içerisinde müdahale eden İtfaiye Müdürlüğü ekiplerimize teşekkür etti.