BAŞKANIMIZDAN, KOLEJ MİNİBÜS HATTI ŞOFÖRLERİNE ZİYARET

29.6.2022

Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, esnaf temsilcileriyle bir araya gelmeye devam ediyor.

Her fırsatta halkla iç içe olmaya büyük önem gösteren Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, şehir içi ulaşımında faaliyet gösteren Kolej Minibüs Hattı'nı ziyaret ederek şoförlerle bir araya geldi.

Ziyarette minibüs şoförlerinin sıkıntılarını dinleyen Başkanımız burada yaptığı konuşmada, Adıyaman için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini söyleyerek, "Perre Kolej Hattındaki arkadaşlarımızın sorunlarını dinlemek ve daha faydalı hizmetlerde bulunmak amacıyla yazıhanelerini ziyaret ettik. Halkımızla, esnafımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla sorun ve talepleri daha hızlı çözmek için sürekli fikir alış verişi içerisindeyiz" diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren minibüs şoförleri ise Başkanımıza teşekkür etti.