BAŞKANIMIZDAN, İMAMAĞA MAHALLESİ MUHTARINA ZİYARET

31.8.2022

Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, mahallelerin sorunlarını yerinde görüp, incelemek için gerçekleştirdiği mahalle ziyaretlerine İmamağa Mahallesi ile devam etti.

Göreve geldiği günden bu yana özellikle mahalle muhtarlarından aldığı desteklerle sorunları temelinden çözmeyi amaçlayan Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, bu kez İmamağa Mahallesi Muhtarı Mehmet Işıkgün'ü ziyaret ederek, mahallesinin sorunlarını dinledi.

İmamağa Mahallesi Muhtarı Mehmet Işıkgün'ü muhtarlık bürosunda ziyaret eden Başkanımız, mahalle muhtarı ile yaptığı konuşmada, "İmamağa Mahalle Muhtarımız Mehmet Işıkgün'ü ziyaret ettik. Mahallemiz ile ilgili bilgi aldık, İstişarelerde bulunduk. Muhtarımıza çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

İmamağa Mahalle Muhtarı Işıkgün ise yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, mahallesi adına Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç'a teşekkür etti.