BAŞKANIMIZDAN HASTANE ZİYARETİ

25.4.2022

Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde çalışan sağlık personelini ve tedavi gören hastaları ziyaret etti.

Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne ziyarette bulunan Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, hem hastanede çalışan sağlık personeline kolaylıklar diledi, hem de servislerde tedavi gören hastalara geçmiş olsun dileklerini iletti.

Ziyaret sonunda kısa bir değerlendirmede de bulunan Başkanımız, "Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanemizde çalışan sağlık çalışanlarımıza ve yatan hasta ile hasta yakınlarına bu mübarek Ramazan ayında moral ziyaretinde bulunduk. Tedavileri süren hastalarımıza geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Rabbim tüm hastalarımıza 'Şafi' ismiyle şifa versin" dedi.

Sağlık çalışanları, hastalar ve hasta yakınları da Başkanımıza ziyaretinden dolayı teşekkürlerini iletti.