BAŞKANIMIZDAN, HASTALARA VE SAĞLIK ÇALIŞANLARINA MORAL ZİYARETİ

12.9.2022

Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören hastaları ve hasta yakınlarını ziyaret edip, sağlık çalışanlarına kolaylıklar diledi.

Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne ziyarette bulunan Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, hem hastanede çalışan sağlık personeline kolaylıklar diledi, hem de servislerde tedavi gören hastalara geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Ziyarette hastalarla yakından ilgilenip, hekim olmasından dolayı kendi alanındaki raporları da inceleyen Başkanımız, burada yaptığı konuşmada, "Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanemizde tedavi gören hasta ve hasta yakınlarımızı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerimizi iletip, sağlık çalışanlarımıza kolaylıklar diledik. Rabbim tüm hastalarımıza 'Şafi' ismiyle şifa versin" dedi.

Sağlık çalışanları, hastalar ve hasta yakınları da Başkanımıza ziyaretinden dolayı teşekkürlerini iletti.