BAŞKANIMIZDAN HASTALARA MORAL ZİYARETİ

12.6.2022

Yoğun mesaisinden kalan zamanlarını halkla iç içe geçiren Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, Adıyaman 400 Yataklı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yatan hastalara moral ziyaretinde bulundu.

Hasta ziyaretinde odaları tek tek gezerek hastalara 'geçmiş olsun' dileğini ileten Başkanımız, hasta yakınlarında da hastaların durumu hakkında bilgiler aldı. Başkan Kılınç ziyaret sonunda yaptığı değerlendirmede, "Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yatan hasta ve hasta yakınlarına ziyarette bulunduk. Tedavileri süren hastalarımıza geçmiş olsun dileklerimiz iletip, sağlık personelimize kolaylıklar diledik. Rabbim tüm hastalarımıza şafi ismiyle şifa versin" diye konuştu.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren hasta ve hasta yakınları ise Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç'a anlamlı ziyaretinden ötürü teşekkür etti.