BAŞKANIMIZDAN ÇALIŞAN İŞÇİLERE BAKLAVA İKRAMI

23.8.2022

ASKİM ekiplerimiz tarafından Cumhuriyet Mahallesi'nde sürdürülen altyapı yenileme çalışmalarını inceleyen Başkanımız, işçilere baklava ikramında bulundu.

Belediyemiz tarafından altyapısı, kaldırımları ve ışıklandırmasıyla örnek caddelerden olacak olan Cumhuriyet Caddesi'nde Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü (ASKİM) ekiplerimiz tarafından yürütülen altyapı çalışmalarını inceleyen Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, 40 dereceyi aşan sıcakta çalışan personele baklava ikramında bulunup, kolaylıklar diledi.

İncelemeler sonunda çalışmalar hakkında değerlendirmede bulunan Başkanımız, önümüzdeki süreçte prestij cadde çalışmalarına Buhara, Gölebatmaz ve Sağlık Ocağı caddelerinde devam edeceklerini söyleyerek, "Adıyaman'ımıza kaliteli ve kesintisiz hizmet sunabilmek için gece gündüz demeden çalışan, kıymetli mesai arkadaşlarımızı ziyaret ettik. İlimiz için omuz omuza değer üretmeye devam ediyoruz" diye konuştu.

Cadde esnafı ise sürdürülen çalışmalardan dolayı Başkanımıza teşekkür etti.