BAŞKANIMIZDAN, BEDENSEL ENGELLİ ZEYNEP ABLAYA BAYRAM HEDİYESİ

28.4.2022

Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, belediyeden akülü araç talebinde bulunan bedensel engelli Zeynep ablayı evinde ziyaret ederek bayram öncesi hediyesini ulaştırdı.

Belediyemizden akülü araç talebinde bulunan bedensel engelli Zeynep hanımı evinde ziyaret eden Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, Zeynep ablanın isteğini bayram öncesi, yerine getirdi.

Aile bireylerinin de hazır olduğu ziyarette hediye edilen akülü araçtan dolayı mutluluğunu ifade eden Zeynep hanım, Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç'a ve diğer emeği geçenlere teşekkür etti.

Başkanımız ise ziyarette yaptığı konuşmada, "Engelli insanların yaşadıkları sorunlar sadece kendilerinin değil hepimizin ortak sorunudur. Yürüme zorluğu yaşayan Zeynep ablamıza akülü engelli aracı hediye ettik. Engelli ailelerimizin her zaman yanlarındayız. Onların mutluluğu bizim mutluluğumuzdur" dedi.

Başkanımız ziyarette evde bulunan çocuklara da çeşitli hediyeler takdim etti.