BAŞKANIMIZDAN ALİTAŞI VE MUSALLA MAHALLESİNE ZİYARET

25.8.2022

Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, Alitaşı ve Musalla mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, mahalle ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.

Son olarak Alitaşı ve Musalla mahallelerine gerçekleştirdiği ziyaretlerde esnaflarla ve mahalle sakinleriyle uzun uzun sohbet edip, sorun ve taleplerini dinleyen Başkanımız, Belediyemiz tarafından yapılaması planlanan çalışmalar hakkında da bilgiler verdi.

Alitaşı Mahallesi Muhtarı Mustafa İlik ile Musalla Mahallesi Muhtarı Hacı Bilal Göksu'nun da eşlik ettiği mahalle ziyaretlerinde yaptığı konuşmada vatandaşın memnuniyetinin kendileri için her şeyden önemli olduğunu söyleyen Başkanımız, "Musalla Mahalle Muhtarı Hacı Bilal Göksu ve Alitaşı Mahalle Muhtarı Mustafa İlik ile birlikte mahallelerimizin ihtiyaçlarını ve vatandaşlarımızın talep ve önerilerini dinledik. Samimiyetleri ve hoş sohbetlerinden dolayı teşekkür eder, tüm hemşehrilerime sağlıklı günler dilerim" dedi.

Mahalle sakinleri ise Başkanımıza sorunlarını ileterek, yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür etti.