BAŞKANIMIZ, ZABITA PERSONELİNİN GÜNÜNÜ KUTLADI

7.9.2022

Zabıta Teşkilatı'nın kuruluşunun 196. yıldönümü dolayısıyla Belediyemizde görevli Zabıta Müdürlüğü personelimizi ziyaret eden Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, personelinin gününü kutladı.

Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, Zabıta Teşkilatı'nın kuruluşunun 196'ncı yıl dönümü dolayısıyla kutlanan Zabıta Haftası kapsamında Zabıta Müdürlüğümüzde görevli personeli ziyaret etti.

Zabıta Müdürlüğümüzde samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette konuşan Başkanımız, "Zabıta Haftası münasebetiyle belediyemiz Zabıta Müdürlüğü personelimizle bir araya geldik. Şehrimizde gece gündüz demeden huzur ve güvenlik için görev yapan tüm zabıta personellerimizin Zabıta Haftası'nı tebrik ederim" dedi.

Ayrıca, haftanın önemine binaen Zabıta personelimiz onuruna kahvaltı programı düzenlendi.