BAŞKANIMIZ YATIRIMLARI İNCELEDİ

1.8.2022

Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, eski Şire Pazarının bulunduğu alanda yapımı tamamlanan Gençlik Merkezi ile hemen yanında inşaat çalışmaları devam eden taziye evi ve camii inşaatında incelemelerde bulundu.

Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, eski Şire Pazarı alanında yapımı tamamlanan ve kısa süre içerisinde açılması planlanan Gençlik Merkezi ile aynı alanca inşaat çalışmaları devam eden taziye evi ve camii inşaatlarında incelemelerde bulundu.

Bahçelievler Mahallesi'ndeki yatırımları inceleyerek sorumlulardan bilgi alan Başkanımız, "Eski Şire Pazarı yerleşkesine yaptığımız Gençlik Merkezi'nde ve Gençlik Merkezi'nin yanında hayırsever işadamının yaptırdığı camii inşaat alanında incelemelerde bulunduk. Bu önemli projelerimiz mahalle sakinlerimize ve ilimize hayırlı olsun" şeklinde konuştu. Başkan Kılınç incelemeler sırasında işçilere de kolaylıklar diledi.

Mahalle sakinleri ise yatırımlardan dolayı Başkanımıza ve hayırseverlere teşekkür etti.