BAŞKANIMIZ, ULAŞIM HİZMETLERİ'NİN ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

30.6.2022

Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, şehir içi yolcu trafiğinin büyük yükünü çeken Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğümüzde görevli sorumlu ve personelle bir araya gelerek, çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Ulaşım Müdürlüğümüzde görevli sorumlu ve personelimizi ziyaret eden Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, sorun ve talepleri dinleyip, isteklerini iletti.

Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü binasında gerçekleşen ve Ulaşım Hizmetleri Müdürümüz Metin Doğan'ın da katıldığı toplantıda bir araya geldiği personelle sohbet eden Başkanımız, "Adıyaman Belediyesi olarak her alanda halkımıza hizmetin en iyisini sunmayı amaçlıyoruz. Bu anlamda bize yardımcı olan tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bunlardan bir tanesi olan Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü personelimize de fedakar çalışmalarından ötürü teşekkür ediyorum" diye konuştu.