BAŞKANIMIZ, TURGUT REİS MAHALLESİ SAKİNLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

16.5.2022

Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, mahallelerin sorunlarını yerinde görüp, incelemek için ekibiyle birlikte Turgut Reis Mahallesi'ni ziyaret ederek, mahalle sakinlerinin sorun ve taleplerini dinledi.

Vatandaşın şikayet, talep ve önerilerini dinlemeye büyük önem veren ve bu anlamda her fırsatta mahalle muhtarı ve halkla buluşan Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç'ın bu kez Turgut Reis Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Mahallede bulunan taziye evinde gerçekleştirilen sohbet havasındaki görüşmeye belediye meclis üyelerimiz, başkan yardımcılarımız ve birim müdürlerimizle birlikte katılan Başkanımız, burada Mahalle Muhtarı Abdulkadir Geylani Taş ile mahalle sakinlerinin istek ve önerilerini dinledi.

Turgut Reis Mahallesi ziyaretinde bir konuşma yapan Başkanımız, "Göreve geldiğimiz günden bu yana vatandaşlarımızla birlikte kararlar alıp, onlarla birlikte hareket etmeyi kendimize şiar edindik. Bundan sonra da bu düsturla yola devam edeceğiz inşallah. Bu kapsamda ziyaret ettiğimiz Turgut Reis Mahallesi'nde de vatandaşlarımızdan sorun ve talepleri dinledik. Bu sorunların en kısa sürede çözümü için ilgili müdürümüze gerekli talimatı verdik" diye konuştu.

Turgut Reis Mahallesi Muhtarı Abdulkadir Geylani Taş ise mahalle olarak yapılan ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Başkanımıza ve diğer misafirlerine teşekkür etti.