BAŞKANIMIZ SAHADA…

25.8.2022

Belediyemiz tarafından Barbaros Hayrettin Mahallesi'nde sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, mahalle sakinleriyle sohbet edip sorumlulardan bilgi aldı.

Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, ASKİM ekiplerimiz tarafından altyapı çalışmaları tamamlandıktan hemen sonra Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından da asfaltlama çalışmalarına başlanan Barbaros Hayrettin Mahallesi'ndeki çalışmaları yerinde inceledi.

İncelemeler sırasında sorumlulardan bilgi alıp, mahalle sakinleriyle sohbet eden Başkanımız, çalışmalar ile ilgili de şu değerlendirmelerde bulundu: "Halkımızın güvenine layık olmak için gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyor. Bu kapsamda altyapı çalışması biten Barbaros Hayrettin Mahallemizdeki cadde ve sokaklarda gerçekleştirilen asfalt serim çalışmalarımızı inceledik. Bu vesileyle bir araya geldiğimiz mahalle sakinlerimizden de sorun ve taleplerini dinledik. Gece-Gündüz demeden özveriyle çalışan ekiplerimize kolaylıklar diliyorum."

Mahalle sakinleri ise sorun ve taleplerini Başkanımıza ileterek, yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür etti.