BAŞKANIMIZ, SAĞLIK ÇALIŞANLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

7.9.2022

Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, Halk Sağlığı Haftası dolayısıyla sağlık kuruluşlarına yaptığı ziyarette, sağlık çalışanlarının gününü kutladı.

Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, 3-9 Eylül tarihleri arasında kutlanan Halk Sağlığı Haftası dolayısıyla, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. H. Mustafa Kutlu ile birlikte; 14 Nolu Aile Sağlığı Merkezi ile Kanser Erken Teşhis, Tarama ve Eğitim Merkezlerini ziyaret ederek sağlık çalışanlarının gününü kutladı.

Ziyarette çiçek takdiminde bulunduğu sağlık çalışanlarıyla sohbet de eden Başkanımız, oldukça önemli bir görev icra ettiğini söylediği fedakar sağlık çalışanlarının sorun ve taleplerini dinledi.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren sağlık çalışanları ise bu ziyaretin kendileri için moral olduğunu dile getirerek, Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç'a teşekkür etti.

Başkanımız ayrıca, sağlık merkezlerinin civarında yer alan eczaneleri de ziyaret ederek, kolaylıklar diledi.