BAŞKANIMIZ, PERSONELLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

19.9.2022

Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, Belediyemiz ek binada hizmet veren birimlerde çalışan personelle bir araya geldi.

Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, mesai arkadaşlarıyla bir araya gelip, sürdürülen çalışmalar hakkında görüş alış verişinde bulunmaya devam ediyor.

Belediyemizin Petrol Caddesinde bulunan ek hizmet binası ile İtfaiye Müdürlüğümüzde hizmet veren birimlerde çalışan personellerimizle bir araya geldi

Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada Başkanımız, mesai arkadaşlarıyla belediyenin çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulundu. Başkanımız ziyaret sonunda yaptığı açıklamada, "Tüm birimlerimizle sahada olmaya, hizmetlerimizi gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Arkadaşlarımızın azimli ve gayretli çalışmalarıyla 'Daha yaşanabilir Adıyaman' hedefimize emin adımlarla ulaşacağız inşallah. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Yaptığınız hizmetlerden dolayı hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

Başkanımız, konuşmasının sonunda mesai arkadaşlarına da söz vererek talep ve önerilerini dinledi.