BAŞKANIMIZ, MİNİK ÖĞRENCİLERLE BİRLİKTE YANGIN EĞİTİMİ ALDI

18.4.2022

Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, İtfaiye Müdürlüğü personelimiz tarafından itfaiyecilik ve yangın eğitimi verilen Nene Hatun Anaokulu'nu ziyaret ederek, minik öğrencilerle birlikte eğitim aldı.

Nene Hatun Anaokulu'nu ziyaret eden Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, burada itfaiyecilik ve yangından korunma konularında eğitim veren İtfaiye Müdürlüğü ekiplerimizin eğitimine katılarak, minik öğrencilerle birlikte yangından korunma yöntemleri hakkında bilgi aldı.

İtfaiye Müdürlüğü personelimiz, okul bahçesinde gerçekleştirdiği mini tatbikatta yangın anında yapılaması gerekenleri, yangını söndürme yöntemlerini ve itfaiyecilerin çalışma şartlarını anlattı.

Öğrencilerin oldukça verimli bir gün geçirdiğini söyleyen okul yönetimi ise bu eğitimlerde kendilerini yalnız bırakmayan Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç'a ve İtfaiye Müdürlüğü çalışanlarımıza teşekkür etti.