BAŞKANIMIZ MAHALLE VE ESNAF ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

29.5.2022

Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, göreve geldiği günden bu yana halkın sorunlarıyla yakından ilgilenmeyi ihmal etmiyor. Bu kapsamda sık sık gerçekleştirdiği mahalle ve esnaf ziyaretlerine devam eden Başkanımız, yine halkla bir araya geldi.

Son olarak Müftülük Caddesinde yer alan Adliye Sarayı civarında bulunan esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet eden Başkanımız, "Memleketimizin gönlü cömert insanlarıyla bir arada olmak bize çok iyi geliyor" diyerek, tüm esnafa hayırlı bol kazançlar diledi.

Vatandaşlar ise yapılan ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Başkanımıza teşekkür edip, istek ve taleplerini dile getirdi.