BAŞKANIMIZ, KURSİYERLERLE BULUŞTU

19.7.2022

Belediyemiz tarafından hizmet veren Kadın ve Gençlik Merkezlerini ziyaret eden Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, kursiyerlerle bir araya geldi.

Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, Belediyemiz tarafından Fatih Mahallesi ve Siteler Mahallelerinde hizmet veren Kadın ve Gençlik Merkezleri'nde sürdürülen kursları yerinde inceledi.

Kadın ve Gençlik Merkezleri'ndeki kurslara katılan kadınların yapığı el emeği, göz nuru çalışmaları tek tek inceleyen Başkanımız, Kur'an-ı Kerim Kursunda eğitim gören öğrencilerle de sohbet etti.

Yapılan ziyarette sorumlulardan bilgiler de alan Başkanımız, "Fatih Mahallesi ile Siteler Mahallesinde bulunan Kadın ve Gençlik Merkezi'mizdeki kurslarımızda eğitim gören kadınlarımızı ve gençlerimizi ziyaret ettik. Kıymetli yavrularımıza ve kadınlarımıza kaliteli eğitim imkanları sunmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz" diye konuştu.