BAŞKANIMIZ, KARAYOLLARI BÖLGE MÜDÜRÜ VE EKİBİNİ AĞIRLADI

7.9.2022

Belediye Başkanımız, Adıyaman Karayolları 87. Şube Şefliği tarafından yapımı devam eden Atatürk Bulvarı'ndaki yol yenileme çalışmalarıyla ilgili Karayolları Bölge Müdürü Yusuf Güneş ve teknik ekibiyle bir toplantı gerçekleştirdi.

Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, Adıyaman Karayolları 87. Şube Şefliği tarafından yapımı devam eden Atatürk Bulvarı asfaltlama süreciyle ilgili Karayolları Bölge Müdürü Yusuf Güneş ve teknik ekibiyle bir araya geldi.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyaret sonunda kısa bir değerlendirmede bulunan Başkanımız, Atatürk Bulvarı'nın asfaltlanması sürecinde yaşanan gecikmenin önüne geçmek ve işin en erken sürede tamamlanabilmesi için belediye olarak destek vermeye hazır olduklarını belirtip, "İşin takipçisiyiz" mesajı verdi.

Başkanımız ayrıca, Karayolları Şube Şefliği tarafından yol yenileme çalışmalarının yanı sıra belediyemiz tarafından bulvarda yapılacak olan kaldırım düzenleme ve trafik akışını düzenleyecek akıllı sinyalizasyon sistemleri çalışmalarının da en kısa sürede tamamlanması için belediyemizdeki sorumlulara gerekli talimatların verildiğini belirtti.