BAŞKANIMIZ, İSTİHDAM VE GÜNEŞ ENERJİ SANTRALİ İÇİN DESTEK TURUNDA

11.5.2022

Adıyaman'a yeni projeler kazandırılması için yoğun gayret sarf eden Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, Ankara'da yaptığı ziyaretlerde devam eden projelerine destek talebinde bulundu.

Adıyaman'a yeni yatırımlar kazandırılması için Ankara'da çeşitli temaslarda bulunan Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, yine önemli görüşmeler gerçekleştirdi.

Ankara'daki temaslarına Kalkınma Ajansı ziyaretiyle başlayan Başkanımız, burada Kalkınma Ajansı Genel Müdürü Barış Yeniçeri ile bir görüşme gerçekleştirdi. Kalkınma Ajansı Genel Müdürü Yeniçeri ile yaptığı görüşme hakkında bilgi veren Başkanımız, Belediyemiz tarafından hazırlanan proje ile hayata geçirilecek olan ve bin 500 kişinin istihdam edileceği Ayakkabıkent için mali destek istediklerini, Modüler Kütüphane için de verecekleri destekten dolayı teşekkür ettiklerini dile getirdi.

Kalkınma Ajansı ziyaretinden sonra Türkiye Elektrik İletim A.Ş. (TEİAŞ)'yi makamında ziyaret eden Başkanımız, burada da Adıyaman için çok önemli olan GES projesine destek istedi. Ziyarette alınan kararla ilgili bilgi veren Başkanımız, "TEİAŞ Genel Müdürü Sayın Orhan Kaldırım'ı ziyaret ederek 4.6 megavatlık GES projemize destek istedik. Genel Müdürümüze ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Başkanımız, Adıyaman için var güçleriyle çalışmaya devam edeceklerini de sözlerine ekleyerek, bu konuda kendilerine destek veren herkese ayrı ayrı teşekkür ettiğini belirtti.