BAŞKANIMIZ, İFTARINI LİSE ÖĞRENCİLERİYLE AÇTI

25.4.2022

Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, Fatih Mesleki Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ile 'Gençlik Makamı Buluşmaları' kapsamında bir araya gelerek iftar açtı.

Gençliğe büyük önem veren Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, bu kez iftarını lise öğrencileriyle birlikte açtı.

Fatih Mesleki Teknik Anadolu Lisesi'nde yatılı olarak kalan öğrencileri ziyaret eden Başkanımız, iftar sonrası okul yönetimi ve öğrencilerle sohbet ederek, sorun ve taleplerini dinledi.

'Gençlik Makamı Projesi' kapsamında gerçekleştirilen etkinlik hakkında kısa bir bilgi veren Başkanımız, "Gençlerimize büyük önem veriyoruz. Bunun için gençlerimizin fikirlerini ve görüşlerini alabilmek için sık sık onlarla bir araya gelmeye çalışıyoruz. Bu akşam da Fatih Mesleki Teknik Anadolu Lisesi'ndeki öğrenci kardeşlerimiz ile beraber iftar yaparak muhabbetlerine ortak olduk" diye konuştu.

Etkinlik sonunda Başkanımız, günün anısına öğrencilerle fotoğraf çektirdi.