BAŞKANIMIZ, HASTANE CADDESİ'NDE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

26.9.2022

Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, Hastane Caddesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek, sıkıntı ve taleplerini dinledi.

Her fırsatta halkla iç içe olan Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, şehrin işlek noktalarından birisi olan Hastane Caddesi'ndeki esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.

Cadde üzerinde bulunan işyerlerine tek tek girerek esnaf ve vatandaşlarla uzun uzun sohbet eden Başkanımız, Belediyemiz tarafından yapılan çalışmalar hakkında bilgi verip, vatandaşın ve esnafların sorun ve önerileri dinledi.

Ziyaretle ilgili kısa bir değerlendirmede bulunan Başkanımız, "Esnaf ve vatandaş ziyaretlerimize Hastane Caddesinde devam ediyoruz. Esnaflarımızın sıkıntılarını ve temennilerini dinledik. Bizlere duasını, desteğini esirgemeyen büyüklerimize, hemşerilerimize minnettarız" diye konuştu.