BAŞKANIMIZ, FATİH MAHALLESİ SAKİNLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

18.9.2022

Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, Fatih Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek sohbet etti.

Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, Fatih Mahallesi'nde ikamet eden vatandaşlarla bir araya gelerek, sorun ve taleplerini dinledi.

Kazım Çakmakçı Parkına yaz akşamının tadını çıkaran mahalle sakinlerinden, mahallelerinin sorunlarını dinleyen Başkanımıza, Fatih Mahallesi Muhtarı Lütfü Özkan eşlik etti.

Burada vatandaşlarla uzun uzun sohbet eden Başkanımız, ziyaret sonunda yaptığı değerlendirmede, "Mahalle mesaimize Fatih Mahallesi ile devam ediyoruz. Mahallede bulunan Kazım Çakmakçı parkında bir araya geldiğimiz hemşerilerimizin muhabbetlerine ortak olarak talep, öneri ve beklentilerini dinledik. Kıymetli hemşehrilerime ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederim" diye konuştu.