BAŞKANIMIZ, EL EMEĞİ GÖZ NURU ESERLERİ İNCELEDİ

30.6.2022

Belediyemiz bünyesinde hizmet veren ADIMEK'i ziyaret eden Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, el emeği göz nuru eserleri tek tek inceleyerek, kursiyerlerle sohbet etti.

Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, Belediyemiz tarafından Toplumsal Gelişim Merkezi (TOGEM) binasında hizmet veren ve onlarca bayana istihdam kapısı aralayan Meslek Edindirme Kursları (ADIMEK)'ını ziyaret etti.

ADIMEK kurslarına katılan kadınların yaptığı el emeği göz nuru çalışmaları tek tek inceleyen Başkanımız, daha sonra kursiyerlerle sohbet edip, sorun ve taleplerini dinledi.

Yapılan ziyarette sorumlulardan bilgiler de alan Başkanımız, "Meslek Edindirme Kurslarımız bünyesinde faaliyet gösteren kursiyerlerimizin el emeği göz nuru çalışmalarını inceledik. Bu kurslarla hem kadınlarımıza yönelik faydalı faaliyetler gerçekleştiriyor, hem de belediye olarak değerlerimizin gelecek nesillere sevdirilmesi gayreti içerisinde oluyoruz. Birbirinden güzel eserler ortaya çıkaran tüm hocalarımızı ve kursiyerlerimizi kutluyorum" diye konuştu.