BAŞKANIMIZ, BESNİ BELEDİYE BAŞKANI EMRE'Yİ ZİYARET ETTİ

15.8.2022

Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, Besni ilçesini ziyaret ederek Belediye Başkanı Eyyup Mehmet Emre ile ilçenin sorunları ve yapılabilecekler konusunda görüş alışverişinde bulundu.

Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, Besni ilçesini ziyaret ederek Belediye Başkanı Eyyup Mehmet Emre ile bir araya geldi.

Besni Belediyesi Meclis Üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç ile Besni Belediye Başkanı Mehmet Emre ilçenin sorunları ve beklentileri üzerine istişarelerde bulundu.

Ziyarette konuşan Başkanımız, Adıyaman'ın topyekûn kalkınmasını istediklerini dile getirerek, "Mehmet Emre başkanımızı ziyaret ederek, Besni ilçemiz için yapabileceğimiz bir şey olursa her zaman hazır olduğumuzu belirttik. Adıyaman'ımızın her köşesinin kalkınması, her bireyinin hizmetin en kalitelisine ulaşması bizim en büyük hedefimizdir" diye konuştu.

Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Besni Belediye Başkanı Mehmet Emre ise desteklerinden dolayı Başkanımıza teşekkür etti.