BAŞKANIMIZ, BAHÇECİK MAHALLESİ SAKİNLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

19.7.2022

Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, Bahçecik Mahallesi'ni ziyaret ederek mahalle sakinlerinin sorun ve taleplerini dinledi.

Her hafta bir mahalleyi ziyaret ederek mahalle muhtarı ve halkla buluşan Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç'ın son adresi Bahçecik Mahallesi oldu.

Vatandaşlarla birlikte karar vererek, sorunların çözümü için birlikte hareket etmeyi kendilerine şiar edindiklerini söyleyen Başkanımız, Bahçecik Mahallesi'nde de mahalle sakinleriyle bir araya gelerek, sorun ve talepleri dinledi.

Sohbet havasındaki gerçekleştirilen görüşmeye katılan mahalle sakinleri, Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç'la sohbet edip, mahallelerindeki sorunları sıraladı.

Bahçecik Mahallesi ziyaretinde bir konuşma yapan Başkanımız, "Mahalle buluşmalarımıza Bahçecik Mahallesi ile devam ediyoruz. Mahallemizle ilgili istek ve taleplerini ileten Bahçecik Mahallesi sakinlerimize ve muhtarımıza teşekkür ederim. 7'den 70'e tüm halkımızın mutluluğu için durmadan çalışmalarımıza devam ediyoruz" dedi.

Bahçecik Mahallesi sakinleri ise mahalle olarak yapılan ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Başkanımıza teşekkür etti.