BAŞKANIMIZ, BAHÇECİK MAHALLESİ MUHTARI VE SAKİNLERİNİ AĞIRLADI

8.9.2022

Bahçecik Mahallesi Muhtarı Mehmet Yolcu ve mahalle sakinleri, Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç'ı ziyaret ederek, mahallelerinin sorunlarını iletti.

Mahalle ziyaretlerine yoğun bir şekilde devam eden Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç bu kez Bahçecik Mahallesi muhtarı ve sakinlerini ağırladı.

Mahalle Muhtarı Mehmet Yolcu ile mahalle sakinlerini makamında ağırlayan Başkanımız, muhtardan ve mahalle sakinlerinden mahalleleri adına talep ve önerilerini dinledi.

Başkanımız ziyarette yaptığı konuşmada, "Bugün bizi ziyaret eden Bahçecik Mahallesi muhtarımıza ve mahalle sakinlerimize teşekkür ediyorum. Onlardan mahallelerinin sorunlarını, talep ve önerilerini dinledik. Sorunlarından arındırılmış bir Adıyaman için çıktığımız bu yolda, inşallah bu mahallemizdeki sorunları da en kısa sürede ortadan kaldırmaya çalışacağız" dedi.

Ziyarette mahalleli adına söz alan Muhtar Yolcu ise kendilerini kabul ederek talep ve önerilerini dinleyen Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç'a teşekkür etti.