BAŞKANIMIZ, ATATÜRK BULVARI'NDAKİ ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

24.8.2022

Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından yenileme çalışmalarının devam ettiği Atatürk Bulvarında incelemelerde bulundu.

Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından Atatürk Bulvarı sürdürülen çalışmaları inceleyerek sorumlulardan bilgi aldı.

Yenileme ve düzenleme çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini dile getiren Başkanımız, "Şehrimizin vitrini konumunda bulunan Atatürk Bulvarımızdaki asfalt çalışmaları devam ediyor. İnşallah tamamlandığında, çevre düzenlemesi ve aydınlatmasıyla birlikte Atatürk Bulvarı şehrimize yakışır bir hale getirilecek" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Başkanımız, proje hakkında sorumlularla istişarelerde bulundu.