BAŞKANIMIZ, ASFALT ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELİYOR

19.5.2022

Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından Yeşilyurt Mahallesi'nde sürdürülen asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından Yeşilyurt Mahallesi'nde gerçekleştirilen asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Burada sorumlulardan bilgi alan Başkanımız, yolun en kısa sürede hizmete açılacağını söyleyerek, "Havaların ısınmasını fırsat bilerek asfalt sezonunu başlattık. Özellikle büyük ihtiyaç duyulan noktalara öncelik vererek başlattığımız asfalt çalışmalardan bir tanesi olan Yeşilyurt Mahallesi'ndeki çalışmamızı yerinde inceledik. Henüz asfalt çalışmalarına yeni başlanan yoldaki çalışmaları kısa süre içerisinde tamamlayarak, yolu halkımızın hizmetine açacak" diye konuştu.

Mahalle sakinleri de yapılan çalışmalardan dolayı Başkanımıza teşekkür etti.