BAŞKANIMIZ ASFALT ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ, VATANDAŞLA SOHBET ETTİ

5.5.2022

Belediyemiz tarafından İmamağa Mahallesinde devam eden asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanımız, bölge sakinleriyle de bir araya gelerek sohbet etti.

Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından şehrin birçok noktasında devam eden asfalt yenileme çalışmaları İmamağa Mahallesinde gerçekleştiriliyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, incelemeler sırasında vatandaşlarla da bir araya gelerek sohbet ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından devam eden çalışmaları inceleyen Başkanımız, burada yaptığı açıklamada, "Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından İmamağa Mahallesi sürdürülen asfalt çalışmalarını inceleyerek sorumlu arkadaşlarımızdan bilgiler aldık. İnşallah program çerçevesinde mahallelerimizde dönem boyunca asfaltlama çalışmalarını sürdüreceğiz. İncelemeler sırasında ekiplerimize kolaylıklar dileyip, mahalle sakinlerimizle de hasbihal ettik" diye konuştu.

Mahalle sakinleri ise çalışmalardan duydukları memnuniyeti ifade ederek, Başkanımıza ve ekiplerimize teşekkür etti.