BAŞKANIMIZ ASFALT ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

2.6.2022

Belediyemiz tarafından çeşitli noktalarda devam eden asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanımız, personele kolaylıklar diledi.

Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından şehrin birçok noktasında devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, bu incelemeler sırasında gayretle çalışan personele kalaylıklar diledi.

Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından çalışmaların sürdürüldüğü noktalardan bir tanesi olan Kayalık Mahallesi'ndeki çalışmaları inceleyen Başkanımız burada yaptığı açıklamada, "Şehrimizin tüm caddelerini yenilemeye, ulaşım konforunu ve kalitesini arttıracak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Kayalık Mahallemizde de devam eden asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyerek personellerimize kolaylıklar diledik" diye konuştu.

İncelemeler sırasında mahalleliyle de bir araya gelen Başkanımız, amaçlarının bütün sorunlarından arındırılmış bir Adıyaman olduğunu dile getirdi.