BAŞKANIMIZ, A TAKIMIYLA DURUM DEĞERLENDİRMESİ YAPTI

10.8.2022

Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, belediye başkan yardımcılarımız ve birim müdürlerimizle bir araya gelerek yaz çalışma programı ve sürdürülen projelerle ilgili istişarelerde bulundu.

Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, Belediyemizde görevli başkan yardımcılarımız ve birim müdürlerimizle istişare toplantısında bir araya geldi.

Belediyemizin yaz çalışma programı ve yine belediyemiz tarafından sürdürülen projelerin konuşulduğu toplantıda müdürlere gerekli talimatları veren Başkanımız, müdürlüklerin ihtiyaçları ve projeleri hakkında da bilgiler aldı.

Toplantıyla ilgili değerlendirmede bulunan Başkanımız, başkan yardımcılarımız ve birim müdürlerimizle yaptıkları ve yapmayı planladıkları çalışmalar hakkında istişare toplantısı gerçekleştirdiklerini söyleyerek, "Tüm birimlerimizle sahada olmaya, projelerimizi gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Adıyaman'ı hak ettiği hizmetlere kavuşturmak için ekip olarak gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz. Bunun için belediyemizin yaz çalışma programını ve yine belediyemiz tarafından sürdürülen projeleri konuşmak ve görüş alışverişinde bulunmak üzere belediyemizde görevli birim müdürlerimizle istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdik. İlimiz için, ekibimizle birlikte gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz. Halkımızın bize olan güvenine ve desteklerine layık olmak için çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz" diye konuştu.