BAHÇECİK MAHALLESİNDE SOKAK SİNEMASI NOSTALJİSİ YAŞANDI

7.8.2022

Belediyemiz tarafından 'Mahallemde Akşam Sineması' etkinliği kapsamında Bahçecik Mahallesinde düzenlenen sokak sineması etkinliğine 7'den 70'e tüm vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Belediyemiz tarafından düzenlenmeye başlayan ve ilki Bahçecik Mahallesi'nde gerçekleştirilen 'Mahallemde Akşam Sineması' etkinliği vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğümüz tarafından organize edilen etkinliğe katılan Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, programa katılan 7'den 70'e her yaştan vatandaşla birlikte, belediyemiz tarafından ikram edilen patlamış mısır eşliğinde sokak sineması nostaljisi yaşadı.

Bahçecik Mahallesi'nde bulunan TOKİ konutları bahçesindeki Kadın ve Gençlik Merkezimizin önünde düzenlenen etkinlik sonunda kısa bir değerlendirmede bulunan Başkanımız emeği geçen personele teşekkür ederek, "Her hafta bir mahallemizde gerçekleştireceğimiz açık hava sineması keyfinin ilkini Bahçecik Mahallemizde gerçekleştirdik. Küçük ikramlarımızla hem çocuklarımız hem de vatandaşlarımız için güzel bir etkinlik oldu" dedi.

Mahalle sakinleri de düzenlenen etkinliği çok beğendiklerini söyleyerek, emeği geçenlere teşekkür etti.