ATATÜRK BULVARINDA DEKORATİF FERFORJE ÇALIŞMASI

31.8.2022

Belediyemiz, Atatürk Bulvarı üzerindeki orta refüjde dekoratif ferforje çalışması başlattı.

Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz yaptığı çalışmalarla Adıyaman'a değer katmaya devam ediyor.

Ekiplerimiz, Atatürk Bulvarında yer alan orta refüjde dekoratif ferforje çalışması başlattı. Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından da asfaltı yenilenen bulvardaki çalışmalar kapsamında orta refüjdeki ferforjelerin baştan sona yenileneceğini ve peyzajın düzenleneceğini söyleyen yetkililerimiz, "Atatürk Bulvarında sürdürülen yenileme çalışmaları kapsamında Adıyaman Belediyesi olarak biz de, yayaların kontrolsüz geçişine engel olmak için daha önce kullanılan tel çitleri kaldırılarak yerine yayaların daha güvenli şekilde geçişini sağlayacak olan kaliteli ve dekoratif yeni ferforjeleri monte etmeye başladık. Çalışmaların tamamlanmasından sonra şehrimizin vitrini konumunda bulunan bulvar şehre daha yakışır bir hale gelecektir" diye konuştu.

Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç da, çalışmaları gerçekleştiren personellerimize kolaylıklar dileyerek, sorumlulardan bilgi aldı.