23 NİSAN'DA BAŞKANLIK MAKAMINA MİNİK KEREM OTURDU

24.4.2022

Demokrasi İlkokulu öğrencilerinden Kerem Uyandı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Adıyaman Belediye Başkanlığı makamına oturdu.

Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makamını Demokrasi İlkokulu öğrencisi Kerem Uyandı'ya teslim etti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında gerçekleşen törende Demokrasi İlkokulu yöneticileri ve öğretmenleri de hazır bulundu. Minik Başkan Kerem Uyandı görev süresi boyunca ilgili birimleri arayarak talimatlarda bulundu.

Etkinlikte kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının en güzel geleneği olan makam koltuğu devrini gerçekleştirdik. Kerem Başkana görevinde başarılar dilerim" dedi.

Başkanımız program sonunda minik Kerem'e çeşitli hediyeler takdim etti.