YETİMLERİ UNUTMADIK

20.4.2022

Belediyemiz ile İHH İnsani Yardım Vakfı Adıyaman Şubesi, her yıl Ramazan ayında kutlanan 'Dünya Yetimler Günü' dolayısıyla Adıyaman'daki yetim çocuklar onuruna iftar programı düzenleyip, çocuklara çeşitli hediyeler dağıttı.

Belediyemiz ile İHH İnsani Yardım Vakfı Adıyaman Şubesi çok anlamlı bir etkinliğe daha imza attı.

Her yıl Ramazan ayının 15. gününde kutlanan 'Dünya Yetimler Günü' dolayısıyla bir iftar programı düzenleyen Belediyemiz ile İHH İnsani Yardım Vakfı Adıyaman Şubesi, yetimlerle bir araya geldi.

AK Parti Adıyaman Milletvekili İ. Halil Fırat, Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Alkayış, İHH temsilcileri ile yetim çocuklar ve ailelerinin katıldığı iftar programında çocuklarla yakından ilgilenen Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, çocuklara çeşitli hediyeler ve ikramlar dağıtarak sevindirdi.

Başkanımız, program sonunda yaptığı konuşmada şunları söyledi: "Adıyaman İHH ile birlikte düzenlediğimiz Dünya Yetimler Günü vesilesiyle yetim çocuklarımızla ve ailelerimizle iftar programına katıldık. Selâm olsun yetime ikram edene, sofrasında bir yetime yer verene."