YEŞİLYURT BELEDİYE BAŞKANI ÇINAR'DAN, BAŞKANIMIZA ZİYARET

20.7.2022

Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, Malatya Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar'ı makamında ağırladı.

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Adıyaman'a gelen Malatya Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar'a Belediyemiz tarafından sürdürülen çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç yaptığı açıklamada, Yeşilyurt Belediye Başkanı Çınar'ı Adıyaman'da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ise ziyarette yaptığı konuşmada, Adıyaman'da olmaktan ve Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç'la bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Ziyaret sonunda Başkanımız, Yeşilyurt Belediye Başkanı Çınar'a Adıyaman ziyareti anısına, Kadın ve Gençlik Merkezi kursiyerlerimiz tarafından hazırlanan el işlemeli bakır çaydanlık seti hediye etti.