YENİ MAHALLEDE SİNEMA ETKİNLİĞİ

5.9.2022

Belediyemiz tarafından 'Mahallemde Akşam Sineması' etkinliği bu hafta Yeni Mahalle'de düzenlendi.

Belediyemiz tarafından her hafta bir mahallede düzenlenen 'Mahallemde Akşam Sineması' etkinliği bu hafta Adıyaman'ın en büyük mahallelerinden bir tanesi olan Yeni Mahalle de düzenlendi.

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğümüz tarafından organize edilen etkinlik mahalle sakinlerinden yoğun ilgi gördü. Mahallede bulunan Fevzi Çakmak Ortaokulu bahçesinde düzenlenen etkinliğe katılan Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, mahalle sakinleriyle ve çocuklarla bir araya gelerek, beraber film seyretti.

Mısır, meyve suyu ve pamuk şekeri ikramlarının yapıldığı etkinliğe katılan mahalle sakinleri, düzenlenen etkinliği çok beğendiklerini söyleyerek, emeği geçenlere teşekkür etti.