ŞEVENK YOLUNDA MENFEZ ÇALIŞMASI

5.9.2022

Millet Caddesi ile Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ni birbirine bağlayan Şevenk Yolunda menfez çalışması yapıldı.

Belediyemiz tarafından, Millet Caddesi ile Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ni birbirine bağlamak için kısa süre önce trafiğe açılan Şevenk Yolunda menfez çalışması yapıldı.

Belediyemiz tarafından daha önce, Eğitim ve Araştırma Hastanesine ulaşılması için alternatif yol olarak düşünülen ve Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğümüz tarafından altyapı işlemleri, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından da yol yapım çalışmaları tamamlanan yolda, menfez çalışmaları devam ediyor.

Sürdürülen çalışmalar hakkında bilgi veren yetkililerimiz, yeni açılan Şevenk Yolunda devam eden menfez yapım çalışmalarını en kısa sürede tamamlamayı amaçladıklarını dile getirdi.