"ŞEHRİMİZE KAZANDIRACAĞIMIZ DAHA ÇOK PROJELERİMİZ VAR"

25.9.2022

Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, ekibiyle birlikte gece-gündüz demeden çalışarak, Adıyaman'ı hak ettiği hizmetlere kavuşturmayı amaçladıklarını söyledi.

Adıyaman'a hak ettiği hizmetleri kazandırmak için yoğun gayret ortaya koyan ve bunu işinin ehli insanlarla birlikte yapmaya büyük önem veren Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, Plan Proje Müdürlüğümüz ile İmar Müdürlüğümüzde çalışan personellerle bir araya gelerek devam eden ve planlanan çalışmalar hakkında istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Adıyaman Belediyesi'nin ek hizmet binasında gerçekleşen toplantıya Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç'ın yanı sıra imardan sorumlu Belediye Başkan Yardımcımız Mithat Töken, birim müdürlerimiz ile personellerimiz katıldı.

Toplantı sonunda kısa bir değerlendirmede bulunan Başkanımız, Adıyaman'a kazandıracakları daha çok projeleri olduğunu söyleyerek, "Plan Proje Müdürlüğü ve İmar Müdürlüğünde çalışan arkadaşlarımız ile bir araya gelerek yaptığımız ve yapmayı planladığımız çalışmalar hakkında istişare toplantımızı gerçekleştirdik. Tüm birimlerimizle sahada olmaya, projelerimizi gerçekleştirmeye devam ediyoruz" dedi.