ŞEHİR MERKEZİNDEKİ DERELER BİR BİR ISLAH EDİLİYOR

5.5.2022

Belediyemiz, şehrin göbeğindeki derelerde ıslah çalışmalarına devam ediyor.

Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü (ASKİM) ekiplerimiz, şehir merkezinde bulunan dereleri bir bir ıslah ediyor.

Şehrin dört noktasında sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, dere ıslah çalışmaları kapsamında Sümerevler Mahallesindeki Abo Paşa, Alitaşı Mahallesindeki Çırçır, Yunus Emre Mahallesindeki Şevenk ve Kapcami Mahallesindeki Tabakhane derelerinde çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Dere ıslahındaki amaçlarının gelecek nesillere daha yaşanabilir ve daha temiz bir Adıyaman bırakmak olduğunu da söyleyen Başkanımız, "İlimizde koku ve kirlilik oluşturan Abo Paşa, Çırçır, Şevenk ve Tabakhane derelerinin ıslahı için başlattığımız çalışmalar devam ediyor. İnşallah hem çevresel hem de estetiksel açıdan önemli olan bu projeyi tamamlayarak, ilimizin önemli bir sorununa daha neşter vurmuş oluruz" diye konuştu.

Belediyemiz tarafından yapılan çalışmadan duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar ise bu çalışma ile çevre kirliliğinin önüne geçileceğini belirterek, yetkililerimize teşekkür etti.