SAĞLIK BAKANLIĞI YÖNETİCİLERİNDEN, BAŞKANIMIZA ZİYARET

20.4.2022

Çeşitli programlar için ilimize gelen Sağlık Bakanlığı Daire Başkanları Tacettin Kızılboğa ile Azmi Ekmen, Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç'ı makamında ziyaret etti.

Sağlık Bakanlığı'nın Adıyaman'daki yatırımlarında çeşitli incelemelerde bulunmak ve yetkililerle görüş alışverişi yapmak üzere Adıyaman'a gelen Sağlık Bakanlığı Daire Başkanları Tacettin Kızılboğa ile Azmi Ekmen, Adıyaman programı çerçevesinde Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç'a da nezaket ziyaretinde bulundu.

Adıyaman İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Erdoğan Öz'ün de hazır bulunduğu ziyarette Daire Başkanları, Belediye Başkanımızla ildeki sağlık yatırımları hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Ziyaret sonunda konuşan Başkanımız, Sağlık Bakanlığı Daire Başkanları Tacettin Kızılboğa ve Azmi Ekmen ile Adıyaman İl Sağlık Müdürü Erdoğan Öz'e nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.