RAMAZAN ETKİNLİKLERİ DURSUN ALİ ERZİNCANLI'YLA FİNAL YAPTI

28.4.2022

Belediyemiz tarafından düzenlenen Ramazan etkinlikleri Dursun Ali Erzincanlı'nın katılımıyla gerçekleştirilen ilahi şöleniyle sona erdi.

Adıyamanlılarla buluşan Şair Dursun Ali Erzincanlı, birbirinden güzel şiirlerini kendisini dinlemeye gelen davetliler için seslendirdi.

Belediyemiz tarafından Abdulhamit Han Kültür Merkezinde gerçekleştirilen program için salonu dolduran Adıyamanlılar, Dursun Ali Erzincanlı'nın seslendirdiği şiirlerle Ramazanın manevi atmosferinde güzel bir gece yaşadı.

Okuduğu şiirlerle büyük beğeni toplayan Erzincanlı, programın son bölümünde salondaki minkleri sahneye davet ederek, onlarla birlikte son şiirini seslendirdi.

Gecenin anısına Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, sanatçıya teşekkür plaketi ve hediye takdim etti.