KAYALIK MAHALLESİ 'MAHALLEMDE SİNEMA VAR' ETKİNLİĞİNE EV SAHİPLİĞİ YAPTI

14.8.2022

Belediyemiz tarafından 'Mahallemde Akşam Sineması' etkinliği bu hafta Kayalık Mahallesi'nde düzenlendi. Etkinlik mahalle sakinlerinden yoğun ilgi gördü.

Belediyemiz tarafından her hafta bir mahallede düzenlenen ve ilki Bahçecik Mahallesi'nde gerçekleştirilen 'Mahallemde Akşam Sineması' etkinliğinin ikinci adresi Kayalık Mahallesi oldu.

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğümüz tarafından organize edilen etkinlik mahalle sakinlerinden yoğun ilgi gördü. Mahallede bulunan Hürriyet İlkokulu bahçesinde düzenlenen etkinliğe katılan Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, mahalle sakinleriyle bir araya gelerek, birlikte film seyretti.

Mısır, meyve suyu ve pamuk şekeri ikramlarının yapıldığı etkinliğe katılan 7'den 70'e tüm mahalle sakinleri, düzenlenen etkinliği çok beğendiklerini söyleyerek, emeği geçenlere teşekkür etti.