"İHTİYAÇ DUYULAN YATIRIMLARI YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

16.5.2022

Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, kısa süre önce yapımına başlanması planlanan Canlı Hayvan Pazarı ve Mezbahana inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, inşaat çalışmalarına kısa süre öne başlanan Canlı Hayvan Pazarı ve Mezbahana inşaat alanında incelemelerde bulundu.

İncelemeler sırasında sorumlulardan bilgi alan Başkanımız burada yaptığı açıklamada, "İnşaat çalışmaları devam eden Canlı Hayvan Pazarı ve Mezbahana inşaat alanında incelemelerde bulunup, sorumlulardan bilgi aldık. Hedefimiz daha modern ortamlarda hayvan besiciliği ve kesimi işleminin gerçekleştirilmesine olanak sağlamaktır. Bu anlamda bize destek veren herkese teşekkür ediyoruz. İlimizin ve vatandaşlarımızın ihtiyaç duyduğu yatırımları yapmaya devam edeceğiz" diye konuştu.